Mainos

Bussiturman uhreja muistettu

Konginkankaan onnettomuuden uhreja on muistettu tänään Helsingissä. Myös kuljetusyrittäjien kokous Vammalassa aloitettiin kunnioittamalla uhrien muistoa.

Helsingissä on järjestetty muistohetki Konginkankaan onnettomuuden uhrien muistoksi.

Tilaisuuteen ottivat osaa myös presidentti Tarja Halonen ja pääministeri Matti Vanhanen. Tilaisuus oli kaikille avoin, mutta sinne kutsuttiin erityisesti onnettomuuden uhrien omaisia ja ystäviä.

Eilen Tapiolan kirkossa, järjestettyyn muistohetkeen osallistui kolmisensataa ihmistä. Espoon kirkot ovat olleet avoinna päivittäin hiljentymistä varten.

Viime viikon perjantaina tapahtunut bussiturma vaati kaikkiaan 23 kuolonuhria. Kuolleista oli valtaosa Suur-Helsingin alueelta: kymmenen Helsingistä, seitsemän Espoosta, kaksi Vantaalta ja yksi Järvenpäästä.

Kuljetusyrittäjät kunnioittivat uhrien muistoa.

Suomen Kuorma-autoliiton suurimman jäsenjärjestön Länsi-Suomen kuljetusyrittäjien vuosikokouksen osanotto oli tänään aiempia vuosia runsaampi.

Vammalassa kokoontuneilla ammattiautoilijoilla oli selkeä tarve keskustella viime viikkojen tapahtumista kollegojen kanssa. Kokous aloitettiin kunnioittamalla Konginkankaan onnettomuuden uhrien muistoa.

Kuljetusyrittäjien mielestä Suomen tiet ovat huonossa kunnossa ja teiden huono hoito aiheuttaa vaaratilanteita hyvissäkin olosuhteissa.

(MTV3)

(Seitsemän uutiset 27.03.2004).

(Seitsemän uutiset 27.03.2004).

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.