Mainos

Bussikuskia epäillään matkustajien pahoinpitelystä

Bussikuskin epäillään pahoinpidelleen viime yönä kyytiin pyrkineitä matkustajia Helsingissä. Välikohtauksen taustalla on poliisin mukaan yöbussin kuljettajan ja joidenkin matkustajien välinen suukopu.

Rikoskomisario Mikko Halme kertoi STT:lle, että juttua tutkitaan tässä vaiheessa törkeänä pahoinpitelynä. Bussikuski pääsi tänään kotiin kuulustelujen jälkeen.

Halme ei halunnut iltapäivällä kertoa kuulustelujen sisällöstä. Osapuolten näkemykset selkkauksen etenemisestä ovat Halmeen mukaan ristiriitaisia, ja siksi ensi viikolla kuulustellaan bussin niitä matkustajia, jotka eivät olleet mukana välikohtauksessa.

Poliisin alustavien tietojen mukaan yöbussiin oli tulossa isompi joukko, kun osalle heistä tuli riitaa kuljettajan kanssa. Kuljettaja oli estänyt muutamia heistä nousemasta kyytiin. Tora oli johtanut lopulta siihen, että kuljettaja oli huitaissut rautaisella esineellä kahta parikymppistä matkustajaa päähän, ja nämä saivat haavoja iskuista.

Halmeen mukaan kuljettaja ajoi bussilla pois tapahtumapaikalta.

Helsingin rautatieaseman vierestä Elielinaukiolta lähtenyt bussi 02N kuuluu Helsingin liikennelaitoksen (HKL) vuoroihin. Linjaa ajaa Concordia Bus Finland.

Selkkauksesta kertoi ensin Iltalehti verkkosivuillaan.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.