Bussikuski ja matkustaja ottivat toisistaan mittaa Helsingin yössä

Linja-auton kuljettaja ja kaksi parikymppistä miestä ottivat viime yönä yhteen Helsingissä Kallion kaupunginosassa.

Tapahtumat alkoivat, kun kaksi miestä oli yrittänyt nousta linja-auton kyytiin. Kuski oli kieltänyt kaksikkoa nousemasta kyytiin, koska toinen miehistä poltti tupakkaa.

Kiellon seurauksena kuljettajan ja miesten välille oli syntynyt kiivas sanaharkka, jonka jälkeen miehet olivat väkisin yrittäneet tulla sisälle linja-autoon.

– He olivat katsoneet oikeudekseen nousta bussiin. Siinä kuski oli yrittänyt sulkea ovia ja miehet estäneet tämän ovia repimällä. Ainakin toinen tekijöistä oli myös potkinut bussia, minkä takia näemmä kuski oli sitten noussut paikaltaan ylös, kertoo tapahtumista Helsingin poliisilaitoksen rikoskomisario, tutkinnanjohtaja Pekka Seppälä.

Kolmikko päätyi tappelemaan asiasta jalkakäytävälle. Poliisin mukaan jalkakäytävällä painiin olivat ryhtyneet toinen miehistä ja kuljettaja.

– Kuljettaja on saanut tappelusta vertavuotavia haavoja. Siellä on ilmeisesti myös heitelty jääkimpaleilla ja oluella kuskia. Meillä on useita todistajia, jotka ovat kertoneet tilanteen kulun aika yhteneväisesti, Seppälä sanoo.

Paini päättyi poliisipartion saapumiseen. Kaikkia kolmea osallista tutkitaan nyt pahoinpitelystä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat