Mainos

Bussikaappauksen järkyttynyt uhri: Esitin kuollutta

Filippiinien eilisestä bussikaappauksesta hengissä selvinnyt kiinalaisnainen on kertonut toimittajille järkyttävistä kokemuksistaan kaapatussa turistubussissa. Alicia Leung menetti panttivankidraamassa miehensä, joka kuoli kaappaajan luoteihin. Perheen poika on puolestaan sairaalahoidossa saamiensa vammojen vuoksi.

Perhe oli viettämässä viimeistä lomapäiväänsä Manilassa, kun rynnäkkökiväärillä aseistautunut ex-poliisikomisario tunkeutui sisään turistibussiin. Tästä alkoi 11 tunnin piina, joka päättyi kahdeksan kiinalaisturistin kuolemaan ja useiden haavoittumiseen.

- Mieheni oli hyvin urhea. Hän juoksi bussin takaosasta ja yritti estää tappajaa. Hän uhrasi näin oman henkensä, sureva leski kertoo uutiskanava CNN:n mukaan.

- Osa minusta halusi kuolla mieheni mukana, mutta sitten ajattelin lapsiamme. Päätin, että ainakin toisen meistä pitää selvitä hengissä tästä lasten vuoksi, Leung kertoo.

Leung kertoi toimittajille, että hän päätti esittää bussissa kuollutta selvitäkseen kaappauksesta hengissä.

- Mieheni on kuollut, kaipaan häntä valtavasti. Miksi kukaan ei tullut pelastamaan meitä? Olimme siellä tuntikausia, mutta kukaan ei tullut auttamaan. Niin monta ihmishenkeä menetettiin, murtunut Leung itki.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.