Bussien pikavuoroihin halpalippuja

ExpressBus-yhteenliittymän linja-autoyhtiöt aikovat tarjota koko syksyn ajan matkalippuja, jotka maksavat enintään viisi euroa. Halvimmillaan lipun saa kahdella eurolla.

Tarjouslippuja myydään vain netissä. Halpalippuja luvataan useille pikavuororeiteille eri puolilla Suomea. Kampanja kestää tämän vuoden loppuun.

– Kampanjaa päätettiin jatkaa kesästä, koska se otettiin hyvin vastaan. Olemme laajentaneet alennusvuoroja itään päin, kertoo ExpressBus yhtiön tuotepäällikkö Jukka Jokioinen.

Hintakilpailu bussiliikenteessä sai vauhtia alkuvuonna, kun Onnibus-yhtiö ryhtyi hinnoittelemaan matkojaan samaan tapaan kuin halpalentoyhtiöt.

ExpressBus-yhtiöt aloittivat juhannuksena oman tarjouskampanjansa, jossa on mukana eteläisen Suomen reittejä. Elokuun 13. päivästä lähtien mukana on lisää reittejä Itä-Suomessa, Savossa ja Kymenlaaksossa.

– Meillä oli nyt sopiva tilaisuus aloittaa tarjousliipujen myynti. Ale-liputhan ovat tuttuja lentoliikenteestä ja VR:ltä.

ExpressBus-järjestelmässä on mukana 14 linja-autoyhtiötä. Ne aikovat tarjota matkustajilleen lähes 3000 halpalippua viikoittain.

(MTV3 - STT)

Lue myös:

    Uusimmat