Mainos

Bush tyytyväinen Cheneyn selvitykseen

Yhdysvaltain presidentti kommentoi ensimmäisen kerran viime lauantaista ampumistapausta. Hän on tyytyväinen Dick Cheneyn antamaan selvitykseen.

Yhdysvaltain presidentti George Bush on tyytyväinen varapresidentti Dick Cheneyn antamaan selvitykseen, joka koski viimeviikkoista ampumistapaturmaa. Cheney selvitti asiaa ensimmäisen kerran keskiviikkona televisiokanava Foxin haastattelussa ja otti tapahtuneesta täyden vastuun.

- Mielestäni varapresidentti hoiti asian hienosti. Ja mielestäni hänen eilinen selvityksensä oli vahva, Bush sanoi eilen. Hän ei ollut aiemmin kommentoinut ampumista.

Turma tapahtui lauantaina texasilaisella suurtilalla, missä Cheney oli seurueineen metsästämässä viiriäisiä. Cheneyn ampuma laukaus haavoitti 78-vuotiasta republikaanilakimiestä Harry Whittingtonia.

Onnettomuus tuli julki vasta seuraavana päivänä, kun paikallinen media raportoi siitä. Tapauksen yhteydessä Cheneytä ja Valkoista taloa on syytetty vitkastelusta ja salailusta.

Turmaa tutkinut paikallinen sheriffi ilmoitti puolestaan eilen, että tapaus on loppuun käsitelty eikä syytteitä nosteta. Sheriffi Ramon Salinasin mukaan tutkimuksissa oli osoitettu, että kyseessä oli vahingonlaukaus.

(MTV3-STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.