Burleskitaiteilija Dita Von Teese paljastaa kauneutensa salaisuuden

Burleskitaiteilija Dita Von Teese paljastaa punaisen huulipunan pelastavan usein hänen päivänsä.

Dita Von Teese uskoo, että pienellä vaivalla ja punaisella huulipunalla oma tyyli pysyy huoliteltuna ja raikkaana. Olennaisin osa Von Teesen arkea on kirkkaanpunainen huulipuna. Taiteilija onkin totuttu näkemään punaisella matollakin poikkeuksetta huolellisesti maalattuine kirkkaine huulineen.

– Jotta glamour näkyisi minussa joka päivä, käytän hieman aikaa meikkaamiseen ja sellaisten vaatteiden valitsemiseen, joissa viihdyn. Se ei tarkoita missään nimessä epämukavuutta. En käytä päivittäin korsetteja tai sukkanauhoja, mutta punainen huulipuna vie pitkälle, Von Teese paljastaa.

Huomioi valaistus

Burleskitaiteilija neuvoo jokaista kiinnittämään huomiota valaistukseen meikatessaan. Vääränlainen valaistus tai valon puute saattaa vaikuttaa lopputulokseen hämmästyttävän paljon.

– Kaikilla olisi hyvä olla oma paikka meikkaamista varten. Valaistukseen on tärkeää kiinnittää huomiot. Luonnonvalo on ehdottomasti paras valo meikkaamiseen. Olisi hyvä, että meikkaamiseen varattaisiin myös sen verran aikaa, ettei ole tarvetta kiirehtiä, Von Teese vinkkaa.

Harjoittele päivittäin

Tottumattomampi meikkaaja ihailee usein taitavien meikkaajien tarkkoja silmärajauksia. Von Teesen mukaan taitamattomampikin voi kuitenkin huokaista helpotuksesta, sillä hän kertoo, että taidon takana piilee vain päivittäinen harjoittelu.

– Mitä useammin meikkaat, sitä paremmaksi opit – harjoitus todella tekee mestarin. Jos en rajaa silmiäni viikkoon, se ei sujukaan enää yhtä hyvin kuin ennen, Von Teese myöntää.

Tee varasuunnitelma

Vaikka burleskitaiteilija näyttää aina kameroiden edessä tarkasti huolitellulta, myöntää hän, etteivät aamurutiinit suju aina täysin käsikirjoituksen mukaan. Jokaisella on joskus huono aamu ja tärkeintä onkin se, miten oikutteleviin kasvoihin tai hiuksiin tulisi suhtautua.

– Mitä kauneuteen tulee, käytännöllisyys on äärimmäisen tärkeää. En minäkään saa aina laitettua hiuksiani niin kuin haluaisin. Se kuitenkin auttaa kiperän paikan tullen, että pitää mielessään varasuunnitelmaa, kun hiuksia ei meinaa saada ojennukseen. Aina voi turvautua esimerkiksi hattuun, Von Teese neuvoo.


AVA

Lähde: Contactmusic

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja