Bumtsibumin paluu herkisti Marco Bjurströmin: On ollut ikävä!

Kymmenen vuoden tauon jälkeen Marco Bjurström juontaa jälleen rakastettua Bumtsibum-ohjelmaa.

DNA:n SuomiAreenaan järjestämässä showssa kilpailevat Virve Rosti, Diandra, Veeti Kallio sekä Visa Luttinen. Joukkueiden kapteeneina Esa Nieminen sekä Tuomas "Tumppu" Kesälä.

Ohjelma on nähtävissä suorana SuomiAreenaTV:ssä (yllä) klo 18.15 alkaen sekä MTV Katsomossa.

– Älyttömän hyvät fiilikset. Oikeasti sopivalla tavalla kuitenkin vähän jännittää, kun se 10 vuotta on aika pitkä aika. Tässä, kun on valmistellut ja kässäriä tehnyt ja kysymyksiä miettinyt ja muuta, niin on tullut kelailtua kaikkea. On haikean ihanan hauskan ihmeellistä.

– Se oli aikoinaan todella suosittu ohjelma ja nyt tuntuu, että innostus on nytkin suurta. Kaikista tärkein asia on se, että perusidea on hurjan simppeli. Ohjelma on ehdottoman hyväntahtoinen ja salakavalasti interaktiivinen. Ehkä se viehättää, että on yhdessätekemisen meininki ja kilpailua ilman verenmakua suussa. Se on se, joka viehättää.

Bjuströmin mukaan ikävä ei häviä koskaan.

– Mulla on ollut Bumtsibumia ikävä koko ajan ja tällaisen projektin myötä se ikävä kasvaa, kun tässä tajuaa kuinka nerokkaasta jutusta tässä oli aikoinaan kyse - ja on edelleenkin. Kyllä se on niin oleellinen osa mun elämää ja siihen sisältyy niin hienoja muistoja huippustarojen kanssa. Ei se ikävä koskaan häviä.

Voisiko BumtsiBum tulla vielä uudestaan?

– Jos minulta kysytään niin vaikka ensi viikolla, mutta se ei taida olla ihan minusta kiinni. Se on isojen pomojen asioita, jotka trendejä seurailee, että mikä milloinkin on in ja hip ja hop ja top, mutta aika näyttää ja pomot päättää.

Lue myös:

    SuomiAreena-videot

    Uusimmat