Bull Mentulan poissaolo kisasta ihmetytti Lahdessa – paljastaa syyn katoamiselleen

Jari "Bull" Mentulan poissaolo sup-lautailukilpailusta Lahdesta ihmetytti jopa järjestäjää. Mentula kertoo nyt poissaolonsa syyn MTV:lle.

Kehonrakentaja Bull Mentulan oli tarkoitus osallistua lauantaina Lahden maauimalassa järjestettyyn Splash Games Water Festivalin sup-lautailukilpailuun. Bullin oli tarkoitus mitellä taitojaan Jani Sievistä ja Toni Niemistä vastaan.

Mentula ei kuitenkaan saapunut paikalle, eikä vastannut puhelimeen, mikä hämmensi myös Etelä-Suomen Sanomille asiaa kommentoinutta festivaalin tuottajaa.

– Mentula kertoi, että on työmatkalla ulkomailla, mutta hän lentää perjantaina Suomeen. Hänellä oli tarkoitus olla paikalla täällä tänään, mutta nyt hänestä ei ole kuulunut mitään, Tommy Rundgren sanoi.

"En voinut olla palaverissa puhelin kädessä"

MTV tavoitti Mentulan puhelimitse sunnuntaina. Hän kertoo olleensa työmatkalla Marbellassa, missä neuvottelut venyivät luultua pidemmiksi.

– Yritin päästä lähtemään aiemmin, mutta lauantaille tuli vielä palavereita. Siellä asiat eivät aina mene niin kuin sovitaan.

– Ei tämä (sup-lautakisa) ollut niin tärkeä, että olisin jättänyt työni tekemättä, Mentula sanoo.

Mentula sanoo olleensa yhteydessä yhteydessä kisajärjestäjään ja kertoneensa saapuvansa paikalle, mikäli kiireiltään ehtii.

– En voinut olla palavereissa puhelin kädessä, ja myös yhteydet siellä olivat huonot. Olin yhteydessä Tommyyn päivää ennen tapahtumaa, Mentula kertoo.

Rundgren kertoo MTV:lle, että Mentulaa odotettiin paikalle viime hetkiin saakka.

– Se harmitti, että jouduimme odottamaan melkein kisan alkuun saakka, saapuuko Bull paikalle vai ei, Rundgren sanoo.

– Mutta ei tähän jäädä rypemään, vaikka monet paikalle saapuneet olivat tulleet nimenomaan katsomaan Sievisen, Niemisen ja Mentulan kohtaamista altaassa.

– Bullia tuli paikkaamaan komeasti lahtelaisräppäri Jussi Jokela Ideaali & Jay Who? -yhtyeestä, kisajärjestäjä kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat