Mainos

Bulgarian Nessebarissa hätätila rankkasateiden jälkeen

Sunnybeachin turistialuella matkailijoita on siirretty uusiin hotelleihin, sillä useat hotellit ovat kärsineet vesivahingoista. Myös Mustameren rannikon tie ovat kärsineet pahoja vaurioita.

Bulgarian Mustanmeren rannikolle on julistettu hätätila rankkasateiden jälkeen. Nessebarin loma-alueella hätätila on voimassa vuorokauden, kertoi Bulgarian radio.

Vesi tulvi kellareihin ja hotellien alakertoihin, ja rannikon tiet vaurioituivat, radio kertoi edelleen. Burgasin alueella sijaisevan Nessebarin leirintäalueelta siirrettiin 40 matkailijaa turvaan, kun alueen läpi virtaava pieni joki oli tulvinut yli äyräidensä.

Alueelle suomalaismatkailijoita lennättävästä Tjäreborg-matkayhtiöstä kerrotaan, että Sunnybeachillä sateet alkoivat eilisiltana. Puolessakymmenessä hotellissa on vesivahinkoja, ja näiden hotellien asukkaat on siirretty muihin hotelleihin.

Myös Romaniassa on ollut myrskyjä ja rankkasateita, joissa on kuollut ainakin yhdeksän ihmistä, kerrottiin maan sisäministeriöstä sunnuntaina. Sateet ovat tuhonneet kymmeniä koteja ja sorruttaneet teitä. Lähipäiviksi ennustetaan lisää sateita.

(MTV3-STT-DPA-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.