Budapestissä kadonnut ruotsalaisurheilija löytyi laihtuneena

Kateissa ollut 27-vuotias ruotsalainen jalkapalloilija Abdullah Talal Hameed on löytynyt, Aftonbladet kertoo.

Viimeksi keväällä unkarilaista Zalaegerszegi TE:tä edustaneen Hameedin tuore sopimus kroatialaiseen pääsarjaseura HNK Goricaan julkistettiin 10. elokuuta, ja pelaajan oli määrä matkustaa maanantaina Unkarin Budapestistä Kroatian Velika Goricaan. Hän oli kuitenkin kadonnut ja viimeisin näköhavainto hänestä oli maanantaiaamulta Budapestistä, jossa hänellä oli asunto.

Unkarin poliisi alkoi etsiä miestä, ja löysi hänet lopulta perjantai-iltapäivänä. Hameedin kerrottiin voivan suhteellisen hyvin, mutta hän oli laihtunut muutaman kilon.

Hameedin isä Talal, joka oli matkustanut Budapestiin auttamaan etsinnöissä, kertoi olevansa onnellinen ja helpottunut poikansa löytymisestä.

"Yksi uhkasi puukottaa"

Isä Talal kertoi Abdullah Talal Hameedin joutuneen kesällä vaikeuksiin. Hameed oli hänen mukaansa saanut tarjouksen toiselta jalkapalloseuralta ja tehneen jonkinlaisen sopimuksen, mutta vetäytyneen siitä, kun seura ei vaikuttanut tarpeeksi totiselta.

– Kaksi ihmistä meni hotelliin, jossa hän siihen aikaan oli. Yksi heistä uhkasi puukottaa häntä veitsellä. Joku hotellityöntekijä soitti poliisille, joka saapui parissa minuutissa paikalle ja vei miehet pois. Poikani on ollut sen jälkeen peloissaan, Talal sanoi aiemmin Aftonbladetille.

Hameed sai isänsä mukaan sittemmin puhelun ihmiseltä, joka väitti olevansa jalkapalloseuran edustaja. Henkilö vaati 50 000 euron korvauksia kompensaationa sopimuksen purkamisesta.

Hameed ei suostunut maksamaan, ja tilanne muuttui hänen isänsä mukaan uhkaavaksi. Isä uskoi sopimuserimielisyyksien liittyneen Hameedin katoamiseen.

Hameedilla on Ruotsin lisäksi Irakin kansalaisuus.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja