Mainos

BT ja Telenor Telenordian pääomistajiksi

Brittiläinen teleoperaattori British Telecommunications (BT) ja norjalainen Telenor ovat ostaneet Tele Danmarkin 33 prosentin omistusosuuden Telenordiasta. BT ja Telenor omistavat oston jälkeen kumpikin 50 prosenttia Telenordiasta.

-Uudet omistusjärjestelyt parantavat asemaamme telecom-alan kovassa kilpailutilanteessa. Kansainvälisten laajakaistayhteyksien lisäksi olemme tosissamme mukana myös tulevaisuuden mobiilimarkkinoilla: jätimme viime perjantaina hakemuksemme Ruotsin umts-lisenssistä, Telenordian toimitusjohtaja Erik Heilborn kertoo.

-Olemme sitoutuneet Telenordiaan ja vahvistamme mukanaoloamme yrityksessä, sanoo BT:n Pohjoismaiden johtaja Derek Brinkley.

Telenordia on kansainvälisiä data-, Internet- ja puhepalveluja tarjoava teleliikenneoperaattori. Telenordia tarjoaa tietoliikenneyhteydet omistajiensa ja kansainvälisten yhteistyöyrityksiensä operoimissa verkoissa Skandinaviassa, Euroopassa sekä globaalisti BT:n ja AT&T:n omistaman Concert-verkon kautta. Farland-runkoverkko CoreLink-palveluineen mahdollistaa Euroopan laajuiset gigabittitason yhteydet.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.