Mainos

Bryggare, Harakka... julkkisehdokkaita peliin viime hetkillä

Eri puolueiden eduskuntavaalien ehdokaslistojen viimeisiä paikkoja täytetään täyttä häkää ennen kuin menevät kiinni lopullisesti kiinni ensi viikolla.

Uudeltamaalta ehdokkaaksi lähtee ex-kansanedustaja Arto Bryggare, joka muistetaan myös urheilu-urastaan. Bryggare voitti urheilu-urallaan 110 metrin aitajuoksussa MM-hopeaa 1983 ja ja olympiapronssin 1984.

Niin ikään Uudeltamaalta ehdokkaaksi lähtee toimittaja Timo Harakka, joka oli SDP:n ehdokkaana myös viime kevään EU-vaaleissa.

SDP:n Uudenmaan piirin listoilla on ollut auki kolme paikkaa sen jälkeen, kun ex-puoluesihteeri Mikael Jungner (sd.) jätti ehdokkuuden ja ilmoitti siirtyvänsä Kreabin palvelukseen. MTV Uutiset kertoi aiemmin, että SDP:n ehdokkaaksi lähtee Jungnerin ex-puoliso, Ylen tv-kuuluttaja Maria Jungner.

Maria Jungner kiisti ehdokkuutensa kuitenkin Iltalehdelle. Jungner kertoi SDP:n tiedustelleen häntä ehdokkaaksi. Hän harkitsi ehdokkuutta pitkään, mutta arvioi, että kykenisi tällä aikataululla tarpeeksi hyvään vaalikampanjaan.

- Siellä on varmaan listalla pidetty aika pitkään kysymysmerkkinä minulle paikkaa, Jungner kertoi Iltalehdelle.

Juttua muokattu klo 19.45. Jungner kertoi Iltalehdelle harkinneensa ehdokkuutta, mutta päätti kuitenkin jättää kampanjoinnin väliin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.