Bruce Springsteenin lipuista kohu Ruotsissa

Jo poliisi on varoittanut ihmisiä hankkimasta väärennettyjä lippuja rocklegendan keikalle.

Bruce Springsteenin Wrecking Ball -maailmankiertue tulee Suomeen heinäkuun viimeisenä päivänä, mutta sitä ennen Pomo soittaa kaksi keikkaa Göteborgissa, Ruotsissa.

Vaikka konsertista ei ole soitettu vielä alkusointujakaan, käy keskustelu konsertin ympärillä jo kuumana. Kansankodissa on noussut nyt iso haloo väärennetyistä lipuista ja asiaan on ottanut kantaa myös poliisi. Virkavalta on varoittanut ihmisiä hankkimasta lippuja pimeiltä markkinoilta, sillä silloin lippujen todenperäisyyttä ei voi taata.

Ruotsissa lippuväärennykset ovat jo ikävä osa maailmantähtien konsertteja, mutta Suomessa tilanne on pysynyt vielä hallinnassa.

Springsteenin Suomeen tuovan Live Nationin Mirkka Rautala kehottaa ihmisiä hankkimaan lippunsa viralliselta lipunmyyjältä, jos lippuja on vielä myynnissä.

– Lippuja ei kannata ostaa mistään Huuto.netistä, jos niitä on vielä myynnissä normaalistikin. Väärennetyillä lipuilla ei kannata yrittää sisään, sillä viivakoodi paljastaa aina väärennöksen, Rautala muistuttaa.

Suomessa väärennettyjen lippujen kanssa sisään yrittävien määrä on kasvanut koko ajan, mutta ei kuitenkaan huolestuttavan paljon.

– Madonnan Jätkäsaaren-keikalle yritti muutama päästä sisään väärennetyillä lipuilla ja U2:n keikalla yksi, mutta muuten asiasta ei ole ollut ongelmaa, keikkajärjestäjä paljastaa.

Bruce Springsteen esiintyy Olympiastadionilla elokuun 31. päivä. Keikalle on vielä lippuja saatavana.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat