Mainos

Brittiyhtiön konkurssista vaikeuksia myös Finnairille

Brittimatkayhtiö XL Leisure Groupin konkurssilla on vaikutuksensa myös Finnairiin, sillä konserniin kuuluvan XL Airwaysin oli määrä hoitaa Finnairin suoria lomalentoja Phuketiin tulevana lomakautena.

Finnair oli vuokraamassa talvikaudeksi yhden Airbus A330 -lentokoneen. Nyt suomalaisyhtiö ryhtyy hankkimaan korvaavia kuljetuksia.

Finnairin tiedotuspäällikön Usko Määtän mukaan Britannian kolmanneksi suurimman matkanjärjestäjän kaatuminen on erittäin valitettavaa, mutta matkustajien ei tarvitse olla huolissaan.

- Omalta osaltamme olemme vakuuttuneita siitä, että tästä huolimatta kykenemme hoitamaan ilman suurempia häiriöitä kaikkien suomalaisten lomakuljetukset, jotka olisi tehty tämän yhtiön koneilla Phuketiin ensi talvikautena. Matkustajat voivat olla rauhallisia.

Finnairille XL:n konkurssi ei tullut yllätyksenä.

- Olemme jo ennalta varautuneet tilanteeseen. XL:n taivaalle alkoi kerääntyä viime keväästä alkaen synkeämpiä taloudellisia pilviä. Siksi olemme valmistautuneet vaihtoehtoisiin järjestelmiin, joista kerromme kun lopulliset päätökset on tehty, Määttä sanoo.

Lisää aiheesta:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.