Mainos

Brittityttöä kidutettiin 13 tuntia - luultiin kännykkävarkaaksi

19-vuotias brittityttö joutui useita tunteja kestäneen kidutuksen uhriksi, koska hänen epäiltiin varastaneen kännykän. Syytös osoittautui myöhemmin vääräksi.

Brittilehti Daily Mailin mukaan Katie McNamaran kaksi ystävätärtä houkuttelivat tämän Boltonissa sijaitsevalle asunnolle, jossa he hyökkäsivät tytön kimppuun. Peräti 13 tuntia kestäneen kidutuksen aikana 18- ja 26-vuotiaat hyökkääjät muun muassa löivät, potkivat, puukottivat ja polttivat tupakalla uhriaan. Lisäksi McNamaran pitkät hiukset katkaistiin, ja hänet pakotettiin nuolemaan omaa vertaan lattialta.

Lopulta naiset lukitsivat tytön kaappiin.

- Pyysin heitä lopettamaan, mutta he vain jatkoivat ja nauroivat minulle. Olin todella peloissani, kun he hyppivät pääni päällä. En voinut paeta - he olivat lukinneet etuoven ja heitä oli kaksi. Minulla ei ollut mahdollisuutta paeta, kertoi nyt 20-vuotias McNamara Daily Mailin haastattelussa.

Hyökkäyksen aikana McNamara menetti tajuntansa toistuvasti. Tytön vammat olivat niin vakavat, ettei hänen äitinsä tunnistanut tytärtään sairaalassa.

Katie McNamara onnistui lopulta pelastumaan, kun naapurissa asunut nainen tuli käymään asunnossa. Kaksikon uhkauksista huolimatta tämä hälytti poliisit paikalle.

Toinen hyökkääjistä sai neljän vuoden ja toinen 40 kuukauden vankeustuomion pahoinpitelystä ja vangitsemisesta. Molemmat myönsivät syyllisyytensä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.