Brittitähti: Onneksi en saanut lapsia!

Laulaja Cheryl Cole on kiitollinen, ettei hänen eroon johtaneesta avioliitostaan jalkapalloilija Ashley Colen kanssa seurannut jälkikasvua. Petetty tähti on kuitenkin valmis äidiksi.

Brittimedia villiintyi aiemmin tänä vuonna, kun jalkapalloilija Ashley Cole jäi kiinni pettämisestä. Laulajatähti Cheryl Cole ei voinut katsella miehensä tekosia sormien lävitse, kun naiset toisensa perään antoivat haastatteluja suhteestaan petturimieheen. Colen pariskunnalle myönnettiinkin pika-avioero ja laulajakaunotar pääsi aloittelemaan uutta elämää. Tuoreessa Voguen haastattelussa Cole myönsi, että hänen olonsa tuntui petetyltä aviomiehen tekosien tultua julki.

– Minun pitää vain oppia tapahtuneesta. Hyväksyn, että se on vain luku elämästäni, joka on nyt ohi. Ja minun pitää olla kiitollinen kaikesta siitä hyvästä, mitä elämässäni nyt on, brittien X Factor -tuomarinakin tutuksi tullut Cole kertoo.

Helpotusta eron läpikäymiseen tuo myös se, ettei pari ehtinyt tehdä lapsia keskenään.

– Tietenkin ero on sydäntäsärkevää, mutta se ei ole lähellekään sitä, mitä se olisi voinut olla, ja olen hyvin, hyvin kiitollinen siitä.

Cole on kuitenkin valmis äidiksi.

– Se on ehdottomasti jotain, mitä haluan saavuttaa. Se on maailman rankin työ, mutta tiedän sen olevan palkitsevin myös. Olen nyt valmis. Olen 27-vuotias nainen enkä tyttö enää, Cole sanoo.

Tähti uskoo jälkikasvun tekevän ihmisestä epäitsekkäämmän.

– Ei ole kovin terveellistä ajatella vain itseään.

Kaunottaren kerrotaan löytäneen uuden onnen tanssija Derek Hough'n kanssa.

MTV3/Helmi

Lähde: metro.co.uk

Kuva: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat