Mainos

Brittipoliisi jahtaa sarjamurhaajaa

Ipswichin kaupungista on löytynyt viiden kuolleen naisen ruumiit yhdentoista päivän aikana. Kolme heistä on tunnistettu prostituoiduiksi.

Sarjamurhaajan jahtaaminen jatkui tänään kiivaana Ipswichin satamakaupungissa Britanniassa. Kaupungista on löytynyt viiden kuolleen naisen ruumiit yhdentoista päivän aikana.

Kolme surmatuista naisista on tunnistettu paikallisiksi prostituoiduiksi. Poliisi uskoo myös kahden muun olevan prostituoituja, sillä kahdesta kaupungin seksityöläisestä on tehty hiljattain katoamisilmoitus.

Poliisi kehotti tänään prostituoituja pysymään pois kaduilta turvallisuutensa vuoksi. Lisäksi sanomalehti News of the World lupasi 370 000 euron palkkion pidätykseen johtavasta vihjeestä.

Murhat ovat järkyttäneet rauhallista Ipswichiä, jossa raakoja rikoksia tapahtuu harvoin. Poliisi on saanut kaupungin asukkailta tuhansia puheluita.

Kaupunki sijaitsee 130 kilometriä Lontoosta koilliseen. Ruumiit on löydetty maaseudulta kaupungin lähistöltä. Poliisin mukaan naiset on surmattu jossain muualla ja sitten kuljetettu maaseudulle.

Amerikkalaisen asiantuntijan mukaan murhaaja vaikuttaa olevan paikallinen mies, joka osaa kulkea alueella.

- Näyttää siltä, että hän jatkaa tappamisia. Siinä tapauksessa hän alkaa hutiloida ja poliisilla on mahdollisuudet saada hänet kiinni, professori Joseph Diaz kirjoittaa Daily Telegraph -lehdessä.

Sarjamurhaajan liikkuminen on nostanut taas lehtien palstoille Viiltäjä-Jackin, joka tappoi viisi prostituoitua Lontoossa vuonna 1888. Hänen henkilöllisyytensä on jäänyt selviämättä ja on vaivannut brittejä jo yli sadan vuoden ajan.

(MTV3-STT-Reuters-AFP-DPA)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.