Mainos

Brittipari sai junapulmat eteensä Suomen-lomallaan – suhtautuminen yllätti iloisesti

Brittiläinen Catherine on halunnut tulla Suomeen pikkutytöstä lähtien. Unelmalomaan saatiin mahdutettua monelle suomalaiselle niin tutut VR:n ongelmat. Mutta Catherine ei ollut skottimiehensä Chrisin kanssa moksiskaan.

– (VR on hoitanut tämän) todella hyvin, koska me olimme jo kauhuissamme junalipun ostamisesta. He kertoivat heti, että liikenteessä on ongelma, ja ovat olleet muutenkin ystävällisiä. Apua voi kysyä useilta, Catherine kertoo.

– Ottaen huomioon, että olemme peloissamme ja hermostuneita turisteina, tämä ei ole tehnyt olotilaamme tukalammaksi. Hyvin hoidettu.

Mutta mikä kiehtoo Catherinea Suomessa loka-marraskuun vaihteessa?

–  Olemme yhteensä viikon Lappeenrannassa ja Helsingissä. Tulimme katsomaan järviä, metsää ja luontoa. Tosin eilen tuli otettua pari oluttakin.

Catherinea ei edes harmita, vaikka suurin osa metsän ruskasta onkin jo varissut maahan. Lokakuun lopun poikkeuksellinen leutous miellytti myös.

– Odotimme, että täällä olisi hyytävää, mutta täällähän on melkein kuin Britanniassa. Paitsi ettei sada. Suomalaiset ovat mahtavia, Catherine hymyilee.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.