Mainos

Brittilehti hämmästelee Angry Birdsin voittokulkua

Brittilehti Daily Mail on kirjoittanut pitkän artikkelin suomalaisesta Angry Birds -pelistä. Lehti otsikoi juttunsa: Miten yksinkertainen, 59 pennyä maksava peli kasvoi suosituksi teemapuistoksi – ja aikoo vielä laajentua ympäri maailmaa?

Lehden artikkelissa on useita kuvia Tampereen Särkänniemeen huhtikuussa avatusta Angry Birds -teemapuistosta. Artikkeli esittelee puistoa kertomalla, että siellä on muun muassa 12 laitetta, pelejä, ravintoloita ja seikkailukohde.

Tampereen teemapuisto on ensimmäinen virallinen Angry Birds -puisto. Särkänniemi teki puiston yhteistyössä pelivalmistaja Rovion kanssa.

– Angry Birdsit syntyivät Suomessa, mutta ne tunnetaan maailmanlaajuisesti. Angry Birds -puisto sopii täydellisesti Särkänniemeen, kertoo Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä Daily Mailille.

Angry Birdsiä on ladattu jo yli 700 miljoonaa kertaa. Se on kaikkien aikojen ladatuin maksullinen applikaatio.

Brittilehti kertaa vielä artikkelissaan suositun lintupelin voittokulkua: kuinka Rovion napakymppipelistä on tehty leluja, vaatteita ja jopa Hollywood-elokuvasta on huhuttu. Suomalaisen Lappset-yhtiön kanssa Rovio on tehnyt Angry Birds -leikkipuistoja.

Angry Birds on myös ilmoittanut, että se aikoo avata teemapuistoja Britanniaan, jotta se voi jatkaa suunnittelemallaan tiellä Disneyn jalanjäljissä.

(MTV3)

(25.4.)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.