Mainos

Brittilehdet: Kennedy piittaamaton huimapää

Britannian iltapäivä- ja tabloidlehdet kuvaavat lentoturmassa menehtynyttä John F. Kennedyä "ylimieliseksi huimapääksi".

Daily Mirror luonnehtii Kennedyn viimeistä lentoa otsikolla "Järjettömyyttä". Daily Mail puolestaan vetää esiin Kennedyn omistaman George-lehden toimittajan Laurence Lawrencen kommentin, jonka mukaan Kennedy etsi omaa kuolemaansa:
"Hänen julkisessa kuvassaan sekoittuivat ylimielisyys ja huimapäisyys tavalla, joka lopulta johti hänen kuolemaansa", lehti kirjoittaa.

Mail omisti myös kolme sivua tämän päivän numerostaan presidentti John F. Kennedyn ja muun Kennedyn suvun "seksitempuille". Sekä Daily Mirror että Sun antavat runsaasti tilaa Kyle Baileyn haastattelulle. Bailey on lentäjä, joka näki John Kennedyn lähtevän New Jerseyn lentokentältä.

"Menin kotiin ja sanoin vaimolleni: jonain päivänä hän vielä tappaa itsensä tuolla lentokoneella", kertovat lehdet Baileyn sanoneen. Daily Expressin mukaan kyseessä oli "huimapään viimeinen kohtalokas riski" .

"John Kennedy kuoli niin kuin oli elänytkin, vaarantaen jatkuvasti piittaamattomuudellaan turvallisuutensa", lehti kirjoittaa. Daily Telegraph on osaaottavampi, kirjoittaen "Kennedyn kuolleen suvulleen tyypillisen seikkailuhalun uhrina"
(STT-Reuters-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.