Brittilehden otsikointi meni täysin yli – huippuvahti raivostui: "Kuulostavat samalta kuin yläluokkaiset harrastamassa seksiä"

Brittilehti The Sunin otsikointi raivostutti Chelsean Erin Cuthbertia ja Zecira Musovicia voitokkaan liigacupin West Ham -kohtaamisen jälkeen.

Jalkapallon supertähti Pernille Harder viimeisteli hattutempun, kun Chelsea kaatoi West Hamin 4-2 Englannin liigacupissa. Chelsea eteni voitollaan välieriin. The Sun kirjoitti ottelusta artikkelin ja laittoi otsikkoon maalintekijöiden nimet Harder, Harder, Cuthbert, Harder. 

– Chelsean maalintekijät kuulostavat samalta kuin yläluokkaiset olisivat harrastamassa seksiä, luki alaotsikossa.

Musovic nosti esille, että maalintekijöitä ei ollut edes kirjoitettu oikeaan järjestykseen. Musovic lähetti myös jutun kirjoittaneelle toimittajalle viestin.

– Mietin vain, että olisiko kyse vielä yläluokkaisista, jos se olisi Harder, Cuthbert, Harder, Harder, sillä se oli oikea järjestys. Anteeksi, vain epäolennainen yksitoiskohta epäolennaiseen artikkeliin, Musovic kirjoitti.

Yhden maalin ottelussa viimeistelly Cuthbert ärsyyntyi Musovicin tapaan otsikoinnista.

– Tällaisen artikkelin kirjoittaminen on erittäin häiritsevää ja tuskallista. Toivon, että ihmiset raportoisivat oikeasti ottelusta ja naisjalkapalloilusta samanlaisella intohimolla, Cuthbert kirjoitti.

Irlannin maajoukkueikoni Denise O'Sullivan oli myös kriittinen.

– Epäkunnioittavaa, tulkaa paremmiksi, O'Sullivan totesi.

Lue myös:

    Uusimmat