Brittiläinen yliopisto-opiskelija avasi pienlentokoneen oven kesken lennon ja syöksyi kuolemaansa – nyt viranomaiset pähkäilevät, miksi onnettomuus tapahtui

Brittiläinen yliopisto-opiskelija kuoli avattuaan kevytlentokoneen oven kesken lennon Madagaskarissa.

Brittiläinen Alana Cutland, 19, kuoli Madagaskarissa avattuaan kevytlentokoneen oven kesken matkan.

Kyseessä oli Guardianin mukaan Cessnan kevytlentokone, jonka oven nainen oli aukaissut vain 10 minuuttia nousun jälkeen. Nainen putosi kuolemaansa.

BBC:n mukaan Britannian ulkoministeriö on vahvistanut naisen kuolleen, mutta virallista kuolinsyytä ei ole pystytty vielä varmistamaan, sillä naisen ruumis on yhä löytämättä.

Syynä malarianestolääkitys?

Viranomaiset pähkäilevät nyt, miksi onnettomuus tapahtui. BBC:n mukaan yhtenä mahdollisuutena tutkitaan malarianestolääkityksen aiheuttamaa reaktiota. 

Malarianestolääkkeenä yleisesti käytetyn meflokiinikloridin harvinaisina haittavaikutuksina on raportoitu psykoosia ja muita vakavia psyykkisiä ja neurologisia tiloja. Malarianestolääkkeenä voidaan käyttää myös klokoriinia, jonka harvinaisiin haittavaikutuksiin kuuluu psykoosin mahdollisuus. 

Buckinghamshiressä syntynyt Cutland opiskeli luonnontieteitä Cambridgen yliopistossa ja oli Madagaskarissa tekemässä opintoihinsa liittyvää harjoittelua. 

Juttuun korjattu klo. 9.50 naisen opiskelupaikka.

Lue myös:

    Uusimmat