Mainos

Brittikuninkaalliset kävivät kansan parissa

Britannian kuninkaallinen perhe saapui tänään Skotlannista Lontooseen prinsessa Dianan huomisia hautajaisia varten.

Prinssi Charles ja hänen poikansa, prinssit William ja Harry, tapasivat surevia kansalaisia prinsessa Dianan asunnon, Kensingtonin Palatsin, ulkopuolella.

Myös kuningatar Elisabeth poikkesi tänään kansan keskuudessa. Kuningatar puhuu prinsessa Dianan kuoleman johdosta tänään televisiossa noin klo 20 Suomen aikaa.

Diana oli tajuissaan onnettomuuden jälkeen?

Prinsessa Diana tuli kuolemaansa johtaneen auto-onnettomuuden jälkeen hetkeksi tajuihinsa ja puhui muutaman sanan, kirjoitti ranskalainen Le Parisien Libere -lehti tänään. Lehden mukaan asiasta kertoivat turmapaikalle saapuneet pelastusmiehet. Prinsessa oli sekava ja kiihtynyt, mutta lehti ei kertonut, mitä hän sanoi.

Turmapaikalle ensimmäisenä ehtinyt vapaalla ollut lääkäri on aiemmin sanonut, että Diana oli tajuton, valitti ja elehti joka suuntaan.

Dianan auton kuljettajalle uusi verikoe

Prinsessa Dianan onnettomuusauton kuljettajan hautajaisia on päätetty lykätä myöhemmäksi ja hänelle tehdään uusi verikoe, kertoivat luotettavat lähteet tänään. Kuljettaja Henri Paulin perhe on pyytänyt uutta verikoetta veren alkoholipitoisuuden määrittämiseksi.

Ensimmäisen kokeen tulokset osoittivat, että Paulin veressä oli yli kolme kertaa Ranskassa sallittu määrä alkoholia. Perhe asetti kuitenkin kokeen tuloksen kyseenalaiseksi ja haluaa tehdä toisen kokeen.
(STT-Reuter)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.