Mainos

Brittikaksikolle elinkautinen ranskalaisopiskelijoiden julmasta murhasta

Kaksi brittimiestä on tuomittu elinkautisiin vankeusrangaistuksiin kahden ranskalaisopiskelijan tappamisesta.

Julma rikos tapahtui toisen ranskalaisopiskelijan asunnossa Lontoon eteläosassa viime kesäkuussa. Daniel Sonnex ja Nigel Farmer murtautuivat sisään avonaisen ikkunan kautta ja sitoivat 23-vuotiaat Gabriel Ferezin ja Laurent Bonomon. Tämän jälkeen he puukottivat uhrejaan kaikkiaan yli 240 kertaa.

Kaksikko yritti peittää jälkiään sytyttämällä asunnon tuleen.

- Uhreja kohdeltiin ikään kuin eläiminä. Verta oli seinillä ja katossa. Se oli todellinen verilöyly, kuvaili tutkimuksia johtanut poliisikomisario Mick Duthie.

Tappajat olivat nauttineet alkoholia ja erilaisia huumeita ennen tekoaan.

Sonnex tulee viettämään vähintään 40 vuotta ja Farmer 35 vuotta kaltereiden takana. Oikeus antoi tuomionsa viisi viikkoa kestäneen oikeudenkäynnin päätteeksi tänään.

Toisen uhrin isä, Guy Bonomo, ilmaisi kuitenkin pettymyksensä siihen, että brittikaksikko ei vietä koko elämäänsä vankilassa.

- Toivoimme kovempaa tuomiota. Mielestäni näiden ihmisten ei tulisi päästä vapaaksi, isä totesi oikeustalon ulkopuolella. Hän kuvaili tappajien olevan "julmempia kuin eläimet".

Tuomiota julistaessaan myös tuomari painotti, että ranskalaisopiskelijat oli "lahjakkaita, kunnollisia nuoria miehiä" ja "täysin syyttömiä" tapahtumiin.

(MTV3-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.