Brittijuristi: Dianan onnettomuuspaikalta pakeni auto

Onnettomuushetkellä Pariisissa ollut brittijuristi Gary Hunter väittää, että prinsessa Dianan kuolonkolaripaikalta pakeni heti onnettomuuden jälkeen pieni tummanvärinen auto.

The Sunday Times -lehden tämänpäiväisen numeron mukaan Hunter näki pakenevan auton onnettomuustunnelin vieressä sijaitsevan hotellin ikkunasta.

Sunday Times kertoo, että Hunter oli katsomassa televisiota, kun hän kuuli kovan pamauksen. Pamauksen jälkeen Hunter meni katsomaan hotellihuoneensa ikkunasta, mitä oli tapahtunut, jolloin hän näki pienen tummanvärisen auton ajavan ulos onnettomuustunnelista. Hunter arvelee, että kyseessä saattoi olla Fiat Uno tai Renault -merkkinen auto.

Sunday Timesin mukaan Hunter on kertonut silminnäkijähavainnoistaan onnettomuudessa surmansa saaneen Dodi al-Fayedin isän, Mohammad al-Fayedin lakimiehille. Nämä puolestaan välittivät tiedot Ranskan poliisille.

Ranskan poliisi on viime päivinä tutkinut todisteita, joiden mukaan prinsessa Dianaa kuljettanut auto olisi osunut toiseen autoon ennen kohtalokasta törmäämistään autotunnelin pilariin.
(STT-AFP)

Lue myös:

    Uusimmat