Brittihovissa vietetty taas häitä

Britanniassa juhlittiin lauantaina vuoden toista kuninkaallista avioliittoa. Kuningatar Elisabetin vanhin tyttärentytär Zara Phillips, 30, astui avioon 32-vuotiaan rugbytähden Mike Tindallin kanssa.

Phillips ja Tindall vihittiin yksityisessä vihkitilaisuudessa Edinburghissa. Häihin osallistui koko kuningasperhe. Odotetuimmat vieraat olivat aiemmin tänä vuonna vihityt prinssi William ja Kate, joiden mahtipontisia häitä huhtikuussa seurasi jopa kaksi miljardia ihmistä ympäri maailmaa.

Vihkitoimituksen jälkeen Phillips ja Tindall tervehtivät kirkon pihalla satojen ihmisten väkijoukkoa, joka oli tullut toivottamaan onnea tuoreelle avioparille. Phillipsin norsunluunvalkoisen hääpuvun oli suunnitellut kuningattaren suosikkisuunnittelija Stewart Parvin ja päässään morsiamella oli äitinsä prinsessa Annen tiaara.

Hovin villikkona tunnettu Zara on ilmoittanut rikkovansa hovin perinteitä ja pitävänsä jatkossakin oman sukunimensä, koska sillä hänet tunnetaan ammattiurheilijana. Hän on ansioitunut kilparatsastaja.

(MTV3 - STT - AFP)

Lue myös:

    Uusimmat