Mainos

Brittibaarissa riemuitaan – hätäapulonkero Suomesta saapuu!

Lonkeropulan kanssa kärvistellyt brittibaari saa vihdoin tänään hätäapua Suomesta.

Brightonissa sijaitseva Northern Lights-ravintola nousi Suomessa otsikoihin, kun ravintolassa järjestettiin "mielenilmaus" lonkeron puolesta ja kuvattiin tempaus YouTubeen.

Brittipubin asiakkaat ihastuivat suomalaisjuomaan, mutta joutuivat pulaan kun lonkeron maahantuonti lakattiin.

Janoisten brightonilaisten hätähuuto kantautui sekä Sinebrychoffin että Hartwallin korviin. Pikaisimman avun baarille tarjosi Hartwall, joka lähetti bussilastillisen juomaa matkaan.

Tänään baariin saapuvalle lonkerolle on varattu paikan päällä erikoisvastaanotto.

– Täällä on hyvä tunnelma, meillä on lonkerohatut päässä ja lonkerokoristeita. Juoman saavuttua pidämme lonkeropippalot, useita vuosia ravintolassa työskennellyt ja YouTube-videon kuvannut Anna Leikas kertoo.

Kauanko lonkero riittää?

Lonkeron odottelu Northern lights-baarissa venähti, sillä hätäapua kuljettanut bussi koki aivan viime metreillä pieniä vastoinkäymisiä.

– Bussi oli läpi Euroopan ihan aikataulussa, mutta nyt täällä Britanniassa se on ollut jumissa jollain tietyömaalla.

Baarissa ei vielä iltapäivällä tiedetty, kuinka paljon lonkeroa bussin matkassa paikalle saapuu.

– Ehkä pikkaisen huolestuttaa se kuinka pitkäksi aikaa lonkeroa riittää. Olemme kuulleet, että autosta on jaettu lonkeroa matkan varrella, sillä se on kiinnostanut hirveästi ihmisiä, Leikas toteaa.

– Mutta uskon, että se on hyvä hätäapu, jolla saa ainakin pahimman lonkerohädän taitettua.

Myös pidempiaikainen ratkaisu lonkerohätään on löydetty. Varsinainen erä lonkeroa on tulossa myöhemmin, sillä juoman maahantuonti on jälleen aloitettu.

MTV3 Uutiset yritti vielä illan aikana soittaa Northern Lights-pubiin ja varmistaa, että lonkerolasti todella saapui perille. Varmuutta asiaan ei saatu, mutta jotakin voi varmaan päätellä puhelimeen vastanneen henkilön sanoista:

– Valitettavasti en kuule yhtään mitään, mitä sanot. Sinun täytyy soittaa myöhemmin uudestaan, täällä on isot juhlat menossa, luuriin todettiin englanniksi.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.