Brittiäiti juhli avioeroaan kokovartalotatuoinnilla

Englantilainen kahden lapsen äiti, 41-vuotias Jacqui Moore, tatuoi miltei koko vartalonsa juhlistaakseen avioeroaan ja uuden elämän alkua.

Oxfordissa Englannissa asuva Jacqui Moore, 41, oli niin onnellinen erotessaan aviomiehestään 2003, että päätti ottaa tatuoinnin avioeronsa kunniaksi. Kun Moore pääsi tatuointiliikkeeseen ja tapasi Andreas "Curly" Mooren, hänen elämänsä muuttui täysin.

Pariskunta rakastui ensi näkemältä ja Mooren erotatuointi kehittyi menneiden kahdeksan vuoden aikana jättimäiseksi teokseksi. Mooren vartalosta on enää tatuoimatta toinen kainalo ja jalka ja suurin osa kasvoista.

Mooren nykyinen aviomies, tatuointitaiteilija Curly on vastuussa naisen kaikista tatuoinneista. Hänen selkäänsä koristaa sudenkorentojen parvi, selästä vatsaan ulottuu jättimäinen hämähäkinverkko tarantula-hämähäkkeineen ja jalassa kukkii intialaiset ja tiibetiläiset kukat. Tatuoinnit ovat arviolta 22 000 dollarin (noin 15 500 euroa) arvoiset.

Puutarhurina työskentelevä nainen on ylpeä tatuoidusta vartalostaan ja suunnitellut vielä tatuoimatta olevien paikkojen koristelua.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuva: InnervisionArt/Shutterstock.com (Kuvan henkilö ei liity juttuun.)

Lähde: Oddity Central, SWNS

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja