Britney Spears avioitui ja haki eroa

Teinipopin kuningattareksikin tituleerattu Britney Spears vietti villin uudenvuoden. Temppuilullaan aiemminkin epäsopua ja omituisuuksia viljellyt laulajatähti otti ja meni naimisiin, mutta oli jo pari tuntia myöhemmin hakemassa avioeroa sulhasestaan ja lapsuudenystävästään Jason Allen Alexanderista.

Häitään 22-vuotiaat kyyhkyläiset viettivät lauantaina Las Vegasissa - kaupungissa, joka on tunnettu pika-avioliitoistaan. Yön pikkutunneilla solmittu avioliitto ei päivän valjettua enää tuntunut yhtä hauskalta ajatukselta. Pariskunta työsti yhteisvoimin anomuksen avioliittonsa peruuttamisesta. Paikalla olivat myös muun muassa Britney Spearsin veli, Spearsin asianajaja ja hänen managerinsa.

Avioliiton solmimisen vahvisti todeksi aviomiehen isoäiti Betty Alexander.

- Kyllä, he menivät naimisiin. Mutta nyt he hakevat jo eroa, rouva Alexander kertoi uutistoimisto Reutersille aivan kuin kyseessä olisi mitä arkipäiväisin tempaus.

Eroa vastavihityt hakivat täydessä yhteisymmärryksessä. Kun avioeropaperit oli allekirjoitettu, pariskunta syöksyi Las Vegasin Palms Casinon tiloissa sijaitsevaan pihviravintolaan juhlistamaan sekä avioliittoaan että eroanomustaan.

007 ja lupa avioitua

Avioitumistaan edeltävinä tunteina Spears ja Alexander oli nähty hotellinsa baarissa kyselemässä, löytyisikö heille jostain vapaa autonkuljettaja. Sellaisen löydettyään pariskunta huristeli kappeliin ja vielä toiseenkin, mutta ne olivat sulkeneet ovensa.

Kolmannen kappelin kohdalla tärppäsi, mutta siellä pariskunta sai kuulla, että mitään avioliittoa ei solmita, jos ei heillä ole esittää avioliiton mahdollistavia papereita. Las Vegasin oikeustalolta sellaiset sai nopeasti. Papereissa luki, että kummallekin avioliitto on ensimmäinen.

Britney Spears asteli alttarille lippalakkiin, t-paitaan ja farkkuihin sonnustautuneena. Hääseremonia myös videoitiin, mutta ainakaan toistaiseksi nauha ei ole putkahtanut julkisuuteen.

Viime aikoina Britney Spearsin ympärillä on kohua riittänyt muun muassa lehtien kansikuvista, joissa Spears on nähty sangen vähäpukeisena. Meteliä synnytti myös Britneyn ja Madonnan suudelma tv-kameroiden edessä.

Britney Spearsin nimi on ollut näyttävästi esillä myös levymyyntilistojen kärkipaikoilla. Marraskuussa julkaistu albumi In The Zone nousi Yhdysvalloissa albumilistan kärkeen vaikeuksitta.

(MTV3-STT-Reuters)

Lue myös:

    Uusimmat