Britney Spears: Aion lähettää Catherinelle alusvaatteita

Oman alusvaatemallistonsa nyt myös Eurooopassa lanseerannut laulaja Britney Spears toivoo herttuatar Catherinen pitävän malliston alusvaatteista.

Laulaja Britney Spears on lanseerannut uuden alusvaatemallistonsa. Lanseerauksen myötä maailman suosituimpiin laulajiin lukeutuva poptähti on kiertänyt Euroopassa.

Tiistaina Britney edusti Lontoossa, keskiviikkona Puolassa ja torstaina on Tanskan vuoro. MTV.fi seuraa Britneyn vierailua ja malliston esittelyä Kööpenhaminassa.

Lontoossa Britney Spears oli paljastanut lähettävänsä herttuatar Catherinelle mallistonsa alusvaatteita.

– Olisi ihanaa nähdä asuja Catherinen yllä. Se olisi upeaa. Aion lähettää hänelle mallin jokaisesta asusta, jotta hänellä riittää valinnanvaraa, Britney oli Mirror-lehden mukaan kertonut.

Lisäksi Spears kertoi toivovansa Gwen Stefanin esittelevän mallistoaan.

– Minusta Gwen on todella upea ja seksikäs.

Lontoon lanseeraustilaisuudessa saatiin nähdä myös yllätysvieras, kun sattumalta samaisessa luksushotellissa viihtynyt laulaja Nicole Scherzinger asteli tilaisuuteen.

Mirror-lehti raportoi Scherzingerin hymyilleen ihaillen malleille ja kannustaneen heitä taputuksin ja huudahduksin.

Keskiviikkona Britney edusti Puolassa viininpunaisessa, tyköistuvassa mekossa. Tähdellä oli aikaa myös faneilleen, kuten hänen Instagram-tililleen lataamansa kuva osoittaa:

Mitä kaikkea on luvassa Britneyn esitellessä mallistoaan torstaina Kööpenhaminassa? MTV.fi seuraa tilaisuutta paikan päällä ja raportoi Britneyn kuulumisista sivustollaan.

Lue myös:

    Uusimmat