Mainos

British Airwaysin lakko jatkuu edelleen

British Airwaysin Lontoon kenttähenkilökunnan lakko jatkuu edelleen. Lentoyhtiö peruutti tänään kaikki kotimaahan ja Eurooppaan suuntautuvat lentonsa.

British Airways -lentoyhtiön kenttähenkilökunnan lakko jatkui Lontoon Heathrow'ssa edelleen tänään. Lentoyhtiö peruutti kaikki kotimaahan ja Eurooppaan suuntautuvat lentonsa.

Kaikkiaan 400 saapuvaa tai lähtevää lentoa kentän ykkös- ja nelosterminaaleista jouduttiin perumaan.

Eilen lakkoon menneet työntekijät palasivat iltapäivällä työpaikoilleen, mutta yhtiön edustajan mukaan tämä ei ehtinyt estää lentojen peruuttamista.

Lakko vaikutti myös Suomen ja Lontoon väliseen lentoliikenteeseen. Finnairin lennot pystyttiin lauantaina hoitamaan, joskin pienellä viiveellä, kerrottiin Finnairista. Kaksi British Airwaysin lentoa Lontoosta Helsinkiin sekä iltapäivän vuoro Helsingistä Lontooseen jouduttiin sen sijaan peruuttamaan. Yhtiön antaman tiedotteen mukaan sunnuntaiaamuinen lento BA 795 saatetaan vielä joutua perumaan.

Lentoja jäi väliin jo eilisiltana, kun Heathrow'n kenttähenkilökunta aloitti vastalauselakon, ja kaikki iltalennot peruttiin 250 henkilökunnan jäsenen ulosmarssin takia.

Vastalauselakon syynä ovat tiettävästi työoloihin kaavaillut muutokset. Tiistaina on määrä ottaa käyttöön uusi järjestelmä, joka kirjaa ylös, milloin työntekijät aloittavat ja lopettavat työvuoronsa.

(MTV3-STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.