Mainos

Britanniassa kuninkaalliset häät

Britanniassa vietetään huomenna kuninkaallisia häitä, kun prinssi Edward vihitään avioliittoon kihlattunsa Sophie Rhys-Jonesin kanssa.

Kuninkaallisen perheen lapsilla ei ole ollut onnea avioliitoissaan, ja siksi britanniassa nyt pohditaan, mahtaisiko tämä liitto kestää. 35-vuotias prinssi Edward ja hänen 34-vuotias morsmiamensa Sophie Rhys-Jones vihitään avioliittoon Windorin linnan kappelissa huomenna.

Tällä kertaa kuninkaallinen perhe on järjestänyt matalan profiilin häät. Vieraita on kutsuttu vain 550 eikä tilaisuutta juhlisteta sotilasparaatilla. Yksi syy vaatimatomiin häämenoihin voi olla Windsorien synkässa aviohistoriassa.

Jokainen avioliitto solmitaan ikiajoiksi, mutta silti joka kolmas liitto täällä Britanniassakin joka kolmas liitto päättyy eroon. Prinssi Edwardin ja Sophie Rhys-jonesin liiton on kuitenkin pakko onnistua.
Kuninkaallisen perheen maine ei kestä enää yhtään avioeroskandaalia eikä sellaista asiantuntijoiden mukaan nyt ole odotettavissakaan. Tällä kertaa sekä morsian että sulhanen ovat kypsiä aviolittoon.
(MTV3)


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.