Mainos

Britanniassa käyntiin kiistanalainen lotto — pääpalkintona vauva

Britanniassa käynnistyy tässä kuussa lotto, joka on ainoa laatuaan maailmassa. Loton pääpalkintona on nimittäin mahdollisuus voittaa itselleen vauva hedelmöityshoidoilla.

Vauvalotto on jo saanut peliluvan ja sen on tarkoitus käynnistyä heinäkuun 30. päivä, kertoo The Sun-lehti.

Peliin voi osallistua ostamalla netistä 20 punnan arvoisen arpalipun. Arvonnan voittajalle on luvassa noin 25 000 punnan arvoinen hedelmöityshoito eräässä Britannian johtavista hedelmöitysklinikoista.

Lottoarvonta on tarkoitus järjestää joka kuukausi, mutta arvonnat saattavat laajentua pelattavaksi kahden viikon välein.

Peliin osallistumista ei rajata millään tavalla, joten pääpalkintaa voi tavoitella iästä, sukupuolisesta suuntautumisesta tai siviilisäädystä riippumatta.

Jos hedelmöityshoito ei onnistu, voittajalle tarjotaan vaihtoehtoisia hoitoja tai esimerkiksi mahdollisuutta kohdunvuokraukseen.

Pelistä jo nyt arvostelua

Pelin voitot ohjataan To Hatch -hyväntekeväisyysjärjestölle, joka on erikoistunut tukemaan lapsettomuudesta kärsiviä.

Kiistanalaisen pelin uskotaan herättävän paljon vastustusta. Jo nyt osa muista hedelmällisyyshoitoklinikoista on arvostellut peliä siitä, että sen taustalla oleva järjestö käyttää vain peliä hyväkseen saadakseen itselleen huomiota.

To Hatch -järjestön perustajan mukaan pelin on kuitenkin tarkoitus auttaa lapsettomuudesta kärsiviä.

– Terveydenhuolto on joutunut leikkaamaan budjettivähennysten takia hedelmöityshoidon tukea, eikä kaikilla ole varaa 5000 punnan hintaisiin kertahoitoihin, Camille Strachan toteaa.

To Hatch -järjestö kertoo Facebook-sivuillaan, että pelistä on tulossa lisätietoa järjestön sivuille tänään.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.