Mainos

Britannian kuninkaallisiin häihin omat oksennuspussit

Aiheuttaako ylenmääräinen loisto pahoinvointia? Vai joko tulevia kuninkaallisia häitä on hehkutettu ylen määrin? Ei hätää, prinssi Williamin ja hänen puolisonsa hääjuhlallisuuksiin on tehty nimikko-oksennuspussit.

Graafikko Lydia Leithin idea tulee hätiin, kun vallanperimyksessä toisena oleva prinssi William ja hänen morsiamensa Kate Middleton vihitään Lontoon Westminster Abbeyssä huhtikuun 29:ntenä. Pusseja on kahta väriä: Royal Mailin postilaatikon punaista ja kuninkaallisen sinistä. Molemmissa on luonnollisesti kuninkaallisen parin kuva ja teksti "Throne up" (throne = valtaistuin, kuninkaallinen valta, samoin äännetty thrown up = tuli oksennus).

Graafikko kertoo, että idea lähti ajatuksesta tehdä oksennuspussi ystävänpäiväksi mutta häähumussa kohdepäivä vaihtui. Aluksi hän teki muutaman pussin ja lähetti niitä lähinnä alansa lehtiin, mutta idea levisi viruksen tavoin verkossa ja nyt niitä kysellään Yhdysvaltoja, Kanadaa ja Uutta-Seelantia myöten, Leith kertoo. Newcastlessa asuva 24-vuotias graafikko kertoo, että hän on nyt hukkua tilauksiin.

Leith toki myöntää, että kaikkien mielestä kuninkaallinen oksennuspussi ei ole hyvä ajatus. Hän toivoo, että hänen ajatukseensa suhtauduttaisiin suopeasti.

Pusseja myydään kolmella punnalla (3,50 euroa), ja ne ovat oikeita lentokonekäyttöön valmistettuja oksennuspusseja.

Häähumussa on tehty kaikkea mahdollista muistoesinettä, muun muassa kondomeja, joiden rasioissa lukee "lie back and think of England", viitaten vitsiin, miten nuorikon tulisi suhtautua hääyön lemmeniloihin. Että kyllä se siitä, kun ajattelee vain isänmaata.

(MTV3-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.