Mainos

Brasilia ei usko turmakoneen räjähtäneen

Brasilian viranomaiset pitävät epätodennäköisenä Air Francen turmakoneen räjähtämistä.

Maan puolustusministerin Nelson Jobimin mukaan räjähdystä vastaan todistavat meressä havaitut polttoainelautat. Ministerin mielestä kerosiini olisi todennäköisesti palanut, jos kone olisi räjähtänyt tai syttynyt tuleen. Hän kuitenkin korosti, ettei onnettomuuden syytä ole vielä mahdollista määritellä.

Lisää jäännöksiä kadonneesta koneesta

Air Francen turmakoneesta on löydetty lisää jäännöksiä.

Brasilian ilmavoimat löysi eilen seitsenmetrisen lentokoneen osan sekä parinkymmenen kilometrin pituisen öljylautan, Brasilian ilmavoimien tiedottaja kertoi USATodayn verkkosivujen mukaan. Seitsenmetrinen, ilmeisesti metallinen osa voi olla esimerkiksi pala koneen rungosta tai peräosasta

Merkkejä onnettomuudesta selvinneistä matkustajista ei ole edelleenkään löytynyt.

Hylyn osia kelluu Atlantilla viiden kilometrin pituisena nauhana noin 900 kilometrin päässä Brasilian mantereesta. Puolustusministeri Jobim on vahvistanut, että osat kuuluvat epäilyksettä maanantaina Atlantilla kadonneeseen koneeseen.

Air Francen matkustajakone putosi Atlanttiin maanantaina mukanaan 228 ihmistä. Koneen todennäköinen putoamispaikka on saatu selvitettyä, ja etsinnät merellä koneen osien ja mustien laatikoiden löytämiseksi ovat käynnissä.

(MTV3-Reuters-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.