Bradley Cooper MTV3.fille: Kärsin kiltin pojan maineesta

Hollywood-hurmuri Bradley Cooper kertoo MTV3.fille pelänneensä maineensa vaikutusta roolituksiin.

Unelmien pelikirjasta Oscar-ehdokkuuden saanut Bradley Cooper nauttii tällä hetkellä suursuosiota. Maailman seksikkäimmäksi mieheksi äänestetty Cooper nähdään 29. toukokuuta ensi-iltaan tulleessa Kauhea kankkunen 3 -elokuvassa. Hollywood-hurmuri kertoo roolihahmojen vaikuttavan paljonkin tulevien elokuvaroolien saamiseen. MTV3.fi tapasi tähden Lontoossa.

Aliaksessa näyttelin maailman kilteintä miestä. Se vaikutti jossain vaiheessa siihen, että kun kävelin huoneeseen, kuulin aina, että hän on vain se kiva tyyppi, liian kiltti, Cooper sanoo.

– Näyttelijä muistetaan aina viimeisimmästä elokuvasta, jonka hän on tehnyt, Kuokkavieraiden jälkeen minusta sanottiin, että ai, tuo on se kusipää, näyttelijä jatkaa.

Cooper äänestettiin muun muassa People-lehdessä maailman seksikkäimmäksi mieheksi vuonna 2011. Millaisia vaikutuksia tällä on ollut roolien saamiseen?

– Pelkäsin aluksi, että tuollaisten äänestysten takia minua ei otettaisi vakavasti. Pelkäsin, että ohjaajat eivät haluaisi työskennellä kanssani, ja se vaikuttaisi tietysti uraani. Ehkä se, että olen jo 38-vuotias antaa perspektiiviä siitä, mikä on tärkeää, mikä ei ja mitä arvostan. Yritän kuitenkin nauttia kaikesta tästä. Olen ollut erittäin onnekas, Cooper sanoo.

Kauhea kankkunen 3 elokuvateattereissa.

(MTV3 – Johanna Elomaa)

Lue myös:

    Uusimmat