Bradley Cooper kunnioitti Bostonin uhreja

Näyttelijä Bradley Cooper on elänyt keskellä Bostonin kaaosta viime viikolla tapahtuneen Bostonin maratonin pommi-iskun jälkeen.

Hollywood-komistus Bradley Cooper kuvaa parhaillaan American Hustle -elokuvaa Bostonissa. Viime viikkoisen maratonin pommi-iskun kaaoksen läheltä nähnyt näyttelijä kunnioitti tapahtuman uhreja ja puhui kokemastaan KIIS FM -radiokanavalle.

– Bostonissa on onneksi hyvin sairaaloita, joten loukkaantuneet saatiin heti iskun jälkeen nopeasti hoitoon. Uskon, että jossain toisessa kaupungissa monille olisi voinut käydä huonommin. Hoitohenkilökunta reagoi todella nopeasti, se oli uskomatonta, Cooper kuvailee.

Tähti on myös vieraillut sairaaloissa tapaamassa iskussa loukkaantuneita. Cooper kuvailee kaupunkilaisten olevan tapahtuneesta huolimatta voimissaan hyvän yhteishengen ansiosta.

– Kaupungin energia on käsin kosketeltavissa. Ihmisten huolenpito toisistaan on aivan uskomatonta.

Pommien räjähtäessä näyttelijä oli ollut kuvauksissa. Ilman kuvauksia olisivat asiat olleet toisin.

– Olisin osallistunut maratoniin, mutta juuri tuona päivänä meillä oli noin 45 minuuttia kestäneet kuvaukset kaupungissa. Muuten olisin kyllä ollut juoksemassa, Cooper miettii.

The Guardian uutisoi elokuvan kuvausten jatkuvan nyt normaalisti. Pommi-iskuista epäiltyjen miesten takaa-ajon ajaksi kuvaukset oli viime viikolla keskeytetty.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat