Bottas paljastaa: Seurasin peilistäni Hamiltonin renkaita

Valtteri Bottas tiesi Saksan GP:n loppukierroksilla, että hänen kakkossijansa uhkaajan Lewis Hamiltonin Mercedes-auton vasemmanpuoleinen eturengas oli huonossa kunnossa.

Hamilton kävi renkaidenvaihdossa 17 kierrosta ennen maalia ja sai tuoreilla renkaillaan Bottaksen nopeasti kiinni. Hamilton laittoi kuitenkin renkaansa koville Bottasta jahdatessaan.

- Viimeiset kierrokset Lewisin kanssa olivat tiukkoja, mutta olen todella iloinen, että pystyimme pitämään automme kahden Mercedeksen välissä. Minä itse asiassa näin peilistäni hänen vasemman eturenkaansa olevan täysin kuoriutunut ja tiesin, että hänellä olisi vaikeuksia kahdessa viimeisessä mutkassa, joten yritin tehdä siellä hieman eroa ja saada aina hyvän ulostulon viimeisestä mutkasta sekä mutkasta 1 ja mutkasta 2, joka johtaa takasuoralle, Bottas kertoi Sky Sports F1:n haastattelussa.

Bottas tiesi tarkalleen, missä kohtaa rataa hänen täytyi pitää Hamiltonia silmällä.

- Ei sillä ollut väliä, jos hän oli lähelläni viimeisellä sektorilla, sillä siellä ei pääse missään ohi, joten keskityin mieluummin niihin paikkoihin, joilla oli väliä.

Lue myös:

    Uusimmat