Bottaksen tallikaveri tylyttää autoa – "Mieluummin jään kotiin"

Williams-tallin kauden ainoan pisteen saanut Pastor Maldonado on kaikkea muuta kuin tyytyväinen tallin tilanteeseen.

Maldonado voitti viime kaudella Espanjan GP:n, mutta tällä kaudella hän ja tulokastallikaveri Valtteri Bottas ovat keränneet sijoituksia "ynnä muut"-osastolta. Maldonado on turhautunut auton heikkoon suorituskykyyn.

– Minä todella tarvitsen hyvän auton nauttiakseni siitä, enkä nauti tänä vuonna, Maldonado sanoi Autosportille.

– Elän todella heikkoa hetkeä ja tarvitsen motivaatiota parhaani tekemiseen. Haluan enemmän. En halua olla vain F1-kuljettaja, olen täällä voittaakseni ja teen sen eteen mitä vain. Jos tämä on tällaista, jään mieluummin kotiin, Maldonado tilittää.

"En ole taistelemassa Bottasta vastaan"

Williams-talli on sanonut useaan kertaan, että Bottas ja Maldonado tekevät työnsä hyvin, auto on syypää heikkoon menestykseen. Maldonado ei epäile kykyjään, kunhan hän saa kilpailukykyisen auton.

– Odotan, että saan paremman auton ensi vuonna, minä tarvitsen sitä. Olen osoittanut, että joka kerta hyvällä autolla olen taistellut voitoista ja mestaruuksista. On todella iso pettymys, että olen taistelemassa aika-ajon toiseen osioon pääsystä, Maldonado purkaa.

– En ole täällä taistelemassa Bottasta vastaan. Hän on hyvä kuljettaja, mutta minä haluan taistella "isoja ihmisiä" vastaan.

Maldonadon F1-tulevaisuus on vielä hämärän peitossa, etenkin kun hänen kotimaansa Venezuelan presidentti Hugo Chavez kuoli. Venezuelan valtiollinen öljy-yhtiö PDVSA on tukenut Maldonadoa koko hänen kolmivuotisen F1-uransa ajan.

– Se (jatko) voi riippua taloudellisesta tuesta tai sitten ei, ikinä ei voi tietää. F1 on sellaista, Maldonado sanoo ja toivoo, että on ensi vuonnakin mukana.

Lue myös:

    Uusimmat