Borssikeitto

  • 1 l vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 1 porkkana
  • 1 sipuli
  • ½ purjoa
  • 6 etikkapunajuurta
  • 150 g savukinkkukuutioita
  • pippuria, suolaa
  • persiljaa
  • lisänä: kevyt ranskankermaa

Lisää kiehuvaan veteen liemikuutio ja suikaloitu porkkana ja sipuli. Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Suikaloi punajuuret ja purjo, lisää ne keittoon kinkkukuutioiden kanssa. Anna kiehua noin 10 minuuttia. Mausta ja ripottele pinnalle persiljaa juuri ennen tarjoilua. Tarjoa keiton kanssa kevyt ranskankermaa ja tuoretta leipää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja