Bon Jovi perusti hyväntekeväisyysravintolan, jossa tiskaa itse

Rokkari Jon Bon Jovi on köyhiä auttaakseen avannut New Jerseyyn ravintolan, jossa asiakkaat saavat maksaa ruuasta omantunnon mukaan.

Jon Bon Jovin perustamassa ravintolassa nimeltä JBJ Soul Kitchen voit maksaa ateriastasi sen mukaan, mitä itse haluat – tai maksaa ruuan tekemällä tunnin ajan vapaaehtoistyötä ravintolassa.

– Ajat ovat kovat ja me ymmärrämme sen. Jos et pysty maksamaan ateriaasi, voit maksunasi tehdä vapaaehtoistyötä Soul Kitchenissä, ravintolan nettisivustolla kerrotaan.

Varattomia kutsutaan vapaaehtoistyöhän niin valmistamaan ruokaa kuin tarjoilemaan pöytiin. Halutessaan pääsee myös tiskaamaan ja kuivaamaan astioita. Bon Jovi kertoo, ettei osaa kokata, mutta työskentelee usein ravintolassa tiskaamalla astioita.

– Kuten näette, menustamme ei löydy hintoja. Valitset, mistä pidät ja teet minimilahjoituksen. Jos sinulla on varaa lahjoittaa enemmän, autat ruokkimaan naapurisi. Jos et kykene lahjoittamaan, tunnin vapaaehtoistyö korvaa ateriasi, infoaa jbjsoulkitchen.org.

Idea sai alkunsa NBC News -kanavalla nähdystä tarinasta, joka kertoi SAME-ravintolasta (So All May Eat, suom.Jotta kaikki voivat syödä) Denverissä.

– Aikana, jolloin yksi viidestä taloudesta elää köyhyysrajan alapuolella, ja aikana, jolloin yksi kuudesta amerikkalaisesta on epävarma ruuan saannista, tämän ravintolan aika on tullut. Tämä paikka on perustettu ja rakennettu yhteisöllisyydestä – sen ansiosta ja sitä varten, Jon Bon Jovi kertoi ravintolan avajaispäivänä.

Ravintolan avajaiset olivat keskiviikkona 19.10.2011.

MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja