Mainos

Bob Dylan mollaa nykypoppia

"Ajat, ne muuttuvat", lauleskeli Bob Dylan muinoin. Ja ilmeisesti miehet niiden mukana, sillä Dylan, 60, ilmoittavaa vihaavansa suurinta osaa tämän päivän pop-musiikista ja riitelee ansiokkaasti tyttärensä kanssa, jonka mielestä nykypop on vallan kelvollista. -Radiosta kuuluu kamalia ääniä, kiteyttää 43 albumia julkaissut Dylan hittiasemien tarjonnan. Herran uusi levy on nimeltään Love And Theft.

Dylanilta on ilmeisesti unohtunut, kuinka häntä itseään mollattiin 1960-luvulla laulutaidottomaksi puolivillaiseksi radikaaliksi, jonka levyt ovat totaalisen kuuntelukelvottomia. Jotkut tosin pitävät häntä sellaisena edelleen.

Dylania hämmästyttää oma tytär. Mokoma kun ei millään suostu ymmärtämään, että 1960-luvulla hekumansa huipulla olleet tulevat elämänsä loppuun asti ymmärtämään kaikesta enemmän ja tietämään kaiken paremmin kuin heitä vanhemmat tai heidän jälkeensä syntyneet. Tämä tuntuu olevan monen 60-luvun eläjän, myös Dylanin, mielipide. Ei Dylan sentään kaikkia nykyrokkareita vihaa. Dylanin mielestä kiinnostava tapaus on esimerkiksi laulaja-lauluntekijä Beck, mutta Beckiäkin hän kommentoi sangen moniselitteisesti.

-Kaikessa mitä tekee ei voi onnistua yhtä hyvin, kuuluu Dylanin merkillinen Beck-kommentti. Dylan toteaa kiistellyn raptähti Eminemin olevan hänelle jokseenkin tuntematon, joskin mielenkiintoinen suuruus.

-Hänestä puhutaan ja hänen tekemisistään kiistellään niin paljon, että on syytä uskoa Eminemin olevan oikeilla jäljillä, Dylan kehaisee.

Bob Dylanin tyttärellä on ikää 15 vuotta. Dylan ei enää suostu keskustelemaan tyttärensä kansa musiikista.

-Jos teemme niin, alamme heti riidellä, Dylan valittelee.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja