Boakäärme ja seitsemän kääpiötä – Muusikoiden hulluimmat takahuonetoiveet

Tuoksuton matto, kissanpentuja ja paikallisen AA-kerhon kokoontumisaikataulu ovat vain esimerkkejä asioista, joita maailmantähdet vaativat takahuoneeseensa. Mutta kuka haluaa katsella backstagella aidonkokoista pahvikuvaa itsestään?

Laulaja Celine Dionin kerrotaan vaativan, että hänen takahuoneessaan vallitsee tasainen 23 asteen lämpötila. Bailauksestaan tunnettu laulaja Amy Winehouse taas ei vaadi paljon: hän haluaa vain, että henkilökunta on selvin päin. Popcrunch.com listasi julkkisten hulluimmat backstage-toiveet.

Poppareiden haaveet

Britney Spears taas haluaa takahuoneeseensa yksityisen puhelinlinjan. Kuka tahansa ei kuitenkaan saa soitella Spearsille, sillä tämä laskuttaa yli 3500 euroa promoottoriltaan, jos puhelin pirisee luvattomasti. Backstagella tulee olla myös kaapeli-tv, kaksi 180-senttistä sohvaa, tuoksuton matto sekä kaksi laatikkoa Pop Tarts -leipiä ja Froot Loops -muroja.

Britney Spears. Photo by Andreas Rentz/Getty Images

Laulaja Mariah Careyta on joskus kutsuttu diivaksi, eikä suotta. Kerran nainen vaati avustajaansa hankkiutumaan eroon purukumistaan, ja hän on usein myös vaatinut bäkkärille seurakseen pörröisiä eläimiä. Kanit, koiran- ja kissanpennut ovat naisen suosikkeja. Carey haluaa myös Cristal -shampanjaa ja taivutettavan pillin.

Popin kuningatar Madonna haluaa jokaisen konserttipaikan vessaan uuden istuimen. Myös Barbra Streisand vaatii vessaansa ylellisyyksiä, nimittäin ruusun terälehtiä.

Poppari ja näyttelijä Jennifer Lopez vaatii takahuoneensa tietyn värisenä – valkoisena.

Pöytäliinojen, sohvien, kukkien ja kynttilöiden tulee olla valkeita. Tämä ei kuitenkaan ole mitään verrattuna naisen toiseen vaatimukseen: hänen kahviaan saa nimittäin sekoittaa vain vastapäivään!

Rockelämää ja suuria vaatimuksia

Beatlesista tuttu Sir Paul McCartney on musiikin legenda, joten hänellä on varaa esittää vaatimuksia. Mies haluaakin takahuoneeseen muun muassa 19 180-senttistä lehtevää kasvia, neljä 120-senttistä lehtevää kasvia sekä pelkästään kasvisruokavaliota noudattavalle sopivaa ruokaa. Takahuoneessa ei saa olla minkäänlaisia eläintuotteita, ei edes huonekaluissa tai matoissa.

Rocklegenda Iggy Pop on tunnettu villistä ja erikoisesta käytöksestään. Menneinä vuosina Pop vaati kerran takahuoneeseensa seitsemän kääpiötä. Kenties mies oli Lumikin suuri fani?

Ulkonäöllään shokeeraava muusikko Marilyn Manson tahtoo takahuoneeseen vain kunnon tuuletuksen, Haribon nallekarkkeja, absinttia, popkornia ja Doritos-sipsejä. Mies ei siis vaadi suuria, ellei oteta lukuun listan viimeistä kohtaa: kaljua ja huonohampaista maksullista naista.

Vuodesta 1978 asti menestyksestä nauttinut rockyhtye Van Halen haluaa takahuoneeseen kulhollisen M&M -karkkeja. Kaikki värit eivät kuitenkaan kelpaa, vaan seoksesta tulee poistaa ruskeat karkit. Yhtye haluaa ohjeellaan varmistaa, että keikkajärjestäjät todella lukevat heidän vaatimuslistansa: näin he uskovat välttyvänsä turvallisuusongelmilta bändivarusteiden kanssa.

Hard rock -yhtye Mötley Crüe on kokeillut rock-elämää tatuointeja, huumeita ja vankilaa myöten. Bäkkärille miehet kuitenkin toivovat majoneesia, Grey Poupon Dijon -sinappia ja kermaista maapähkinävoita. Kun näistä yksinkertaisista toiveista on selvitty, on jännittävämpien vaateiden aika: takahuoneesta kun on löydyttävä myös reilusti yli kolmemetrinen boakäärme, konepistooli sekä paikallisen AA-kerhon kokootumisaikataulu.

Aidonkokoinen pahvikuva ja lääkäri

Muusikko ja DJ Moby on parhaiten tunnettu elektronisesta ambient -musiikista. Backstagelleen mies vaatii useita ylimääräisiä pareja alushousuja. Hän myös vihaa tupakointia, on saanut aiheesta hepuleita ja jopa kieltäytynyt esiintymästä paikassa, jossa tupakointi oli sallittu.

Muusikko Prince vaatii, että takahuoneessa on aina valmiina lääkäri, joka voi antaa miehelle B12 -vitamiinipistoksen. Prince haluaa myös, että kaikki ruoka on kääritty läpinäkyvään muovikelmuun, jonka hän itse poistaa. Koska laulaja on kirjoittanut yli 1000 kappaletta, lienee hänellä jo oikeus vaatia etuisuuksia.

Baywatchissa ja Ritari Ässässä vaikuttanut näyttelijä David Hasselhoff on julkaissut myös musiikkia. Moniosaaja taitaa todella tietää arvonsa, sillä hän haluaa ihailla takahuoneessa aidonkokoista pahvikuvaa itsestään.

MTV3/Helmi/Maria Aarnio

Lähde: Popcrunch.com

Kuvat: Wireimage/AOP, Getty/AOP

Lue myös:

    Uusimmat