Blogihelmiä: Täytyykö kolmansilla treffeillä antaa?

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

No Sex and Helsinki

Blogisti pohtii, koska miehelle pitää "antaa".

"Monensilla treffeillä pitää antaa? Tai siis meneekö tämä treffailu oikeassa elämässä samalla tavalla kuin jenkkileffoissa? Eli jos annat heti, olet vain halpa horo? Ja jos kolmien treffien jälkeen et ole vieläkään avannut salaisen puutarhasi portteja, olet pihtari? Olen yrittänyt keskustella aiheesta ystävieni kanssa, mutta olen saanut monia eri vastauksia."

Kotiäidin mietteitä

Uusi blogisti kertoo kotiäidin elämästä.

"Tulipa sitten käytävää pitkin eräs vanhempi rouva joka tuhahtaa ja tönäisee joko jokaista vaunua tai äitiä mennessään ulos autosta nokka pystyssä. Me äidit vilkaisemme toisiamme mitään sanomatta vaikka katse kertoikin kaiken. "Jaahas… taas yksi joka on eri mieltä äitien ilmaisesta kyydistä." Tämän jälkeen yksi äiti toteaa hiukan huvittuneena että "On tämä kyllä sellainen pelastus kun pääsee ilmatteeksi lämpimän bussin kyydissä kaupoille.". Me muut hymyilimme ja myönsimme saman."

Stilissima

Stilissiman blogissa esitellään keveitä morsiuspukuja.

"Hääpuvuissa keveät materiaalit ovat nyt ajankohtaisia. Vielä muutama vuosi sitten myytiin pääasiallisesti satiinipukuja ja sen jälkeen muotia hallitsi lähes yksinoikeudella tafti. Nyt yhä useampi morsian kertoo etsivänsä jotain vähän keveämpää ja monesti toiveissa esiintyy nyt myös, että puku ei saisi olla kovin kiiltävää materiaalia."

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja