Blogihelmiä: Sinkkunainen himoitsee nörttejä

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

No Sex and Helsinki

Millaisia miehiä sinä himoitset? Puuma JR on löytänyt miestyyppinsä.

"Olen viime aikoina todennut, että jokaisella tutullani on tietty stereotyyppinen miestyyppi, jollaista etsii rinnalleen. Eräs kaverini himoitsee vain brittimiehiä. Toinen haluaa tummempaa ja tulisempaa. Olen vihdoin löytänyt oman "fetissini": haluan nörttipoikia! Eikä nyt ole kyse siitä, että etsin syrjäytynyttä ja eristäytynyttä, hikikomerossaan kaiket päivät istuvaa urosta, vaan yksinkertaisesti miestä joka tykkää vähän liian paljon tietotekniikasta. Tai no ketä minä huijaan. Tottakai sellainen Rillit Huurussa -sarjan Sheldonin kaltainen nörtti, joka ei omaa mitään sosiaalisia taitoja, kelpaisi myös."

Yksi sokea rotta

Blogisti on juhlinut syntymäpäiväänsä ja viettänyt baari-illan. Myös miehet mietityttävät...

"Ensimmäisen kerran tuntuu pitkiin aikoihin, että oikeasti voisin olla kiinnostunut jostain toisesta henkilöstä kuin misteristä. Misterin olen poistanut puhelimestani, fb:stäni ja elämästäni. Jännä juttu silti, että vielä viime viikolla sanoin eräälle miehelle, että koska ihminen pääsee eroon tunteistaan ja unohtaa jonkun joka on kohdellut "huonosti"? Miksi sitä ei unohda vain? Mies sanoi, että aika kai auttaa kaikkeen. Siinä hetkessä ajattelin ja päätin kuitenkin, että NYT, nyt jatkan elämääni ja aukaisen silmäni muille vaihtoehdoille, enkä torju enää muita. Tosin baarissa, kun olin niin en mitenkään katsellut ketään ja sattumalta törmäsin tähän vanhaan tuttuuni.."

Sopivassa suhteessa

Elli iloitsee toimivasta ystävyyssuhteesta.

"Toimivat ystäväpariskunnat ovat hyvin harvinainen laji, joten muista, ettet voi vaatia puolisoasi viihtymään ystäväsi puolison kanssa, jos kemiat eivät kerta kaikkiaan kohtaa. Ethän sinä itsekään saunoisi idiootin kanssa. Muuta kuin sen sormustetun.

Tämän kirjoituksen innoitti erittäin onnistunut viikonloppu ihanan ystäväpariskunnan kanssa. Olemme siinä suhteessa aika etuoikeutettuja, että elämässämme tällainen pariskunta on. Ja tarkoitan tätä siis täysin epäparinvaihdollisesti."

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja