Blogihelmiä: Sain taivuteltua mieheni pitämään isot häät

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Hittiblogien parhaat palat on nyt koottu yhteen artikkeliin!

Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla. Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Suomenlapinkoirat Pipsa ja Sävy

Uudessa blogissa seurataan koirien ja valokuvauksen parissa puuhailevan tytön elämää:

"Täällä päivittelee uunituoretta blogia Pipsan (11.11.2007) ja Seitavuoren Sävyn (22.2.2010) omistaja.Olen siis 14v tyttö ja rakastan yli kaiken eläimiä ja valokuvausta.Tällä hetkellä minulla on Lappalaiskoirani,2 maatiaiskissaa ja kaksi hermeliiniä.Siinä on touhuilua kerrakseen."

Lukupiiri

Maria arvosteli Ozzy Osbournen elämänkerran:

"Tämä on paras elämäkerta, jonka olen lukenut. Se on paljon sanottu naiselta, joka fanitti Nirvanaa maanisesti teinivuosinaan ja eli kuukausia Kurt Cobainin elämäkerta kainalossaan."

Lemmikkipuisto

Osallistu kilpailuun! Osallistu testiryhmään! Kuva: Shutterstock

Debbien ja Ringon blogissa kerrotaan Debbien leikkauksesta:

"Kaikin puolin koko sterilointikokemus on ollut meille positiivinen. Debbielle tosin ei, onhan se narttukoiralle valtava muutos kun hormonitoiminta menee ”häränpyllyä”. Naiseus – tai pitäisikö sanoa narttuus – muuttuu täysin. Aika näyttää miten Debbien luonne muuttuu. Toivottavasti vain kulmat tasoittuvat, eikä mitään suurempaa."

Häät 2011

Häät 2011 -blogissa kerrotaan, kuinka nainen sai suostuteltua miehensä pitämään isot häät:

"Vuonna 2008 menimme kihloihin uuden vuoden päivänä. Meillä on yhteinen poika 1v6kk ja nyt tuntuisi oikealta saada se papin siunaus. Aloin puhumaan miehelleni mitä mieltä olisi, jos mentäisiin naimisiin. Hän oli sitä meiltä, että mentäisiin maistraatissa, mutta itse halusin isot häät."

Stilissima

Stilissiman muotiblogisti esittelee kevään muotia:

"Lyhyt ja empirelinjainen jatkaa varmasti mekkosuosikkina yhä tänäkin kesänä. On välillä vaikea löytää mallistoon mitään kivaa uutta, joka on tarpeeksi uutta ja mielenkiintoista - mutta kuitenkaan ei liian vaikeasti käytettävää."

Emmin muotiblogi

Myös Emmi paneutuu kevätmuotiin:

"Raidat ja maanläheiset, hyvin luonnolliset sävyt näyttävät olevan tänä keväänä pop. Myös väljyys ja asujen erikoiset muodot pistivät silmääni."

Ihania asioita maailmalta

Ihania asioita maailmalta -blogissa ilostutetaan lukijoita taas eläinkuvilla:

"Iloinen possu on…iloinen. Eikä yhtään aamu-uninen, ei."

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat