Mainos

Blogihelmiä: Rankka lapsuus jättää jäljet

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Hittiblogien parhaat palat on nyt koottu yhteen artikkeliin!

Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla. Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Mesen maailma

Vauvaperheen arki on täynnä hulvattomia juttuja:

"Mutsi on alkanu myydä meidän tavaroita nettihuutokaupassa. Eilen se laitto meidän vuodesohvan myyntiin ja tänään ku faija ei oo ollu paikalla se valokuvas kaikki sen hameet ja nyt nekin on jo myynnissä. Mun on pakko myöntää, että mua vähän pelottaa… Aina kun se yrittää ottaa musta kuvan, mä yritän joko väistää tai sit päästää jonku epäedustavan ilmeen. Faija ei oo näköjään tajunnu taaskaan mitään, mutta mä en oo siitä kovin huolissani. Faijalla tulee nimittäin kaikkiin valokuviin ihan luonnostaan epäedustava ilme."

Stilissima

Stilissima esittelee ennen lomaansa It's my Party! -kokoelman puvut:

"Mutta ennenkuin menen lomalle meinaan esitellä teille mitä ihania herkkusia on luvassa iltapukujen osalta syyskuussa, kun espanjalainen Pronovias toimittaa upeat ”It’s my Party!”-kokoelmansa puvut."

Lukupiiri

Riikka luki Peter Franzénin kirjan Tumman veden päällä.

"Äidin rimpuilu vaikeassa ihmissuhteessa jättää jälkensä myös tilanteesta kärsiviin lapsiin. Koskettava selviytymistarina kertoo, kuinka pienet lapset osaavat tehdä teräviä huomioita ympäristöstä ja vallitsevasta tilanteesta. Pikkukaupungissa kaikki tuntevat toisensa ja mitä naapureiden elämässä tapahtuu. Franzénin esikoisteos on lukemisen arvoinen ja sen parasta antia on tunnelmien yksityiskohtainen kuvailu. Teos ei ole missään vaiheessa tylsä, vaan kiinnostus pysyy yllä sivusta toiseen."

Nihil est ab omni parte beatum - tai sitten on!

Blogisti avautuu syvimmistä ajatuksistaan - ainoastaan täällä blogissa:

"Tämä on minun salainen puoleni - ajatuksiani ja tekojani, joita jaan virtuaalielämässäni - en muualla. En kerro itsestäni mitään ja kuitenkin kaikki - ajattelen, siis olen - vai olenko? Virtuaalipuoleni en ole minä - elämä itsessään on muualla eikä se kuulu tänne. Vain ajatukseni - ne salaisimmista salaiset kerron täällä. Itsekästä minäkeskeistä pervessiota? Olkoon niin."

Sopivassa suhteessa

Blogisti kertoo, kuinka tehdään tuulihattuja ja mitä tapahtuu, jos käyttää liikaa suomen kieltä työkseen:

"Ihmiselle, joka työkseen käyttää kieltä – tässä tapauksessa suomea – voi joskus väsymys- tai ylikierrostiloissa muodostua täysin oma koodinsa. Kun korvista nousee kärähtäneen sähkölaitteen katku, tietää, että rouva Mäkilä on nyt vaan ajatellut ja kirjoittanut hieman liikaa."

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.