Mainos

Blogihelmiä: Pessimismikö muka realismia?

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Kärsimisen lopettaminen

Blogisti kysyy, onko pessimismi todella tarpeellista.

""En ole pessimisti, olen realisti". Kuulostaako tutulta? Olen kuullut lukemattomia versioita näistä mietelauseista. Olen saanut kuunnella tarinoita siitä, miten elämä on suuri keko sitä itseään, eikä liikoja pidä odottaa, sillä eräs ruskea aine osuu tuulettimeen ennemmin tai myöhemmin. Jos odottaa pahinta, ei pety, tai ainakin saa sitten yllättyä iloisesti. Tämäkö olisi siis paras asenne elämään?"

Viiden tähden parantola

Blogissa puhaltavat muutosten tuulet.

"Viime viikolla lähetin työpaikkahakemuksen. Vaikka olen saanut nykyisessä paikassa täydet tunnit, en voi sinne jäädä. Pojat on saatava pois vuorohoidosta. Illat venyvät niin myöhäiseen, että päiväkodin henkilökunta ruikuttaa ja minä olen kyllästynyt tappelemaan asiasta. "

Helmen Keventäjät -blogi

Keventäjät-blogisti Tuula on saanut ahaa-elämyksen omista syömisrutiineistaan.

"Ryhmään pääsy taisi olla tämän kevään pelastus - ilman ylimääräistä pelastusrengasta. Huomasin torstaina olevani melkoinen salasyöppö. Tai ainakin olleeni. Mietin, että minulle on vajaa tunti "omaa aikaa”", mitähän sitä söisi, pakasteessa on hyvää kermajäätelöä, … Ja sitten AHAA-elämys kuin salama kirkkaalta taivaalta. Miksi ihmeessä söisin yhtään mitään, kun ei ole edes nälkä? Miksi keräisin ylimääräisiä ja täysin turhia kaloreita itselleni?"

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.