Blogihelmiä: Painonpudotuksessa jokainen päivä on tasapainoilua

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Helmen Keventäjät-blogi

Mia kertoo, että jokainen päivä on tasapainoilua ja pelkoa painon noususta.

"Jokainen päivä on tasapainoilua ja toisaalta jopa pientä pelkoa siitä, että jos se paino nouseekin. Olen tyytyväinen siihen, että pysyn melko hyvin ruodussa, mutta pitkän työputken ja tehokkaan työviikonlopun jälkeen voin todeta, että repsahtelut mahdollistuvat heti, kun on väsynyt ja kiireinen eikä jaksa keskittyä syömiseen ja veden juontiin."

Yksi sokea rotta

Kirjoittaja rakastui asuntoon ja tapaa ehkä nuoren sinkkumiehen.

"Voi ei, nyt löytyi ihana asunto, rakastuin kyllä heti. Niin kaunis keittiö. Keittiö on vain tärkeä. Makuuhuoneet eivät olleet kauhean isoja. Tai ainakaan toinen. Ja ne olivat vierekkäin, niin ettei äänieristystä sitten välttämättä ole.

Nuori sinkkumies on tulossa paikkakunnalleni viikonloppuna, saapa nähdä näemmekö.. Mielelläni kyllä tapaisin hänet uudelleen… Sen verran kerta kaikkisen mukava nuorimies."

Stilissima

Uutta häämuotia esillä!

"Tänä vuonna voi kurkata muodinluojien uusimpia ideoita tulevalle kaudella erityisen aikaisin. Ranskalainen Couture-valmistaja Cymbeline on ladannut YouTubeen videoita, joista voi jo katso uusimman malliston!

Ihan kaikki Catwalkilla esitelty ei ole suoranaisesti valtaisan kaupallista – vai mitä sanotte isoista hatuista ja seppeleistä? Joko 80-luvun olisi aika palata? Joukossa myös joustosamettia, metallinhohtoisena!"

Sopivassa suhteessa

Ellin yllätys ratkeaa.

"Nyt seuraa se viime blogissani lupaamani yllätys: Koska olen teitä viihdyttääkseni uhrannut mieheni mielenterveyden sekä avioliittoni yksityisyyden ja antanut teille vapaat kädet vielä kommentoida edellä mainittujen lisäksi omaa vaimouttani, on varsin kohtuullista tasata nyt tilit. Kyllä.

”Sopivassa suhteessa – Rakkausruokia ja pikkuvaimon salaisia niksejä” ei enää ensi viikolla olekaan sitä, vaan ”Sopivassa suhteessa – Muiden kanssa”. Minä tulen koteihinne, parisuhteisiinne, uniinne ja perinnönjakoonne. Minä kerron kaikille, miksi lapsenne on kuolaava ja huonosti käyttäytyvä idiootti, miksi miehelläsi on rakastajatar ja miksi sinua vihataan työpaikallasi."


MTV3/Helmi

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja